30. september 2012

Hvad fuck sker der lige for Gangnam style?

-Vil starte ud med at sige, at titlen ikke er en dårlig standup kommentar like "Hvad fuck sker der for fly mad?", men et spørgsmål, som jeg vil fortælle min holdning til i dette indlæg.

Jeg synes, at den utroligt populære sang "Gangnam Style" er sjov nok og jeg må indrømme, at jeg er hoppet på bølgen med at sige "Gangnam style" hele tiden... Som så mange andre, kan jeg bare ikke lade være, selvom det rent faktisk betyder "Awesome Style", hvilket jo er et lidt pladt udtryk efter min mening...

Til gengæld, har jeg kun set videoen 1 gang, sammen med et par efterskolekammerater og vil ikke se den igen eller selv starte for sangen, da den efter min mening er pretty much LORT!
-Dertil skal siges, at jeg synes det er mega sjovt at tænke på, at en så latterlig video, en så latterlig dans og en tekst vi ikke fatter mere end 3 forskellige ord af, kan blive så utroligt populær og runde de 325 millioner views på så kort tid!!!
(OBS: Youtube tæller kun 1 visning pr. computer pr. 24 timer = går du ind på den samme video igen og igen, skulle den efter sigende ikke tælle mere end den første gang)

Anyways, her har i sangen, hvis der skulle være et par stykker derude, som endnu ikke har hørt denne latterlige sang:


Hvad er din holdning til Gangnam style? Hvad synes du om min holdning? KOMMENTÉR!!!!
-Simon Hansen

29. september 2012

SEO for begyndere - Ekstra Linkbuilding!

Hejsa folkens, nu er det ved at være længe siden jeg postede sidste indlæg om SEO, hvor du kan se første indlæg "*HER*".
Nu er jeg tilbage, med et par ekstra gode sites, hvor du kan score nogle nemme links!!!
(Tak til Lurks In The Dark, for at gøre mig opmærksom på dem)

Stederne, hvor du kan smide dit link og få noget ekstra linkjuice til din Pagerank er følgende:
1. Springpad.com - Social site, hvor du blot skal signe op og skrive dit link i et opslag (og på din profil evt.)
(Siden har Pagerank 6 og angiveligt Do-Follow)
2. blip.tv - Her skal du uploade et par af dine EGNE videoer og tilføje dit link til videoernes beskrivelse. (Siden har Pagerank 8 og angiveligt Do-Follow)
3. reddit.com - Kan du komme på forsiden med dit link, giver denne super værdi, ellers ikke!
(Siden har Pagerank 8 og Do-follow på forsiden)
4. podbean.com - Her kan du uploade dine hjemmelavede podcasts og ligge dit link i beskrivelsen.
(Siden har Pagerank 6 og angiveligt Do-Follow)
5. naturalnews.tv - Her kan du også uploade videoer og få et link i beskrivelsen. (dog kan mange være lidt akavede at uploade her, men alt er relativt)
(Siden har Pagerank 5 og angiveligt Do-Follow)
6. about.com - Hvis du kan skrive gode tekster på engelsk, er denne side et must til din linkbuilding!
(Siden har Pagerank 8 og angiveligt Do-Follow)
7.  Webprotege - En anden form for wikipedia, hvor du kan linke til dig selv, når du har skrevet en god, relevant artikel.
(Siden har Pagerank 4 og angiveligt Do-Follow)
8. chime.in - "Som nr. 1"
(Siden har Pagerank 8 og angiveligt Do-Follow)

Håber du kan bruge disse links i din linkbuilding!
-Simon Hansen

24. september 2012

Det er blevet populært at blogge... Godt eller Skidt?

Jeg har lagt mærke til noget, som så mange andre af jer bloggere, som har blogget i det sidste halve års tid eller mere.
Det bliver mere og mere populært at blogge... Om det er godt eller skidt, kan altid diskuteres, men jeg synes at det er helt vildt, så mange der begynder at lave deres små blogs og skrive de første indlæg. Til dette, har jeg et par plusser og et par minusser, som jeg håber at i, som læsere, vil kommentere på, således at vi kan få en lille debat over det!

Jeg synes, som "gammel" blogger, at det er helt utroligt, så mange der begynder at blogge. Jeg kan personligt mærke, at det bliver mere og mere respekteret, da flere og flere kommenterer positivt på det, når jeg siger, at jeg lige sidder og laver et blogindlæg, hvorimod jeg, da jeg startede følte at mange tænkte "blogging, da det sådan noget politik-pis, som de gamle læser" (At de så ikke kan li' min blog, fordi den ikke handler om tøj og makeup er en anden side af sagen).

Den største grund til, at jeg kan mærke at der kommer flere bloggere er simpel. Nemlig at gruppen jeg er admin af, kaldet "Unge bloggere - Reklamér for din blog", hver dag får nye tilmeldinger og jeg kan se at mange disse skriver, at bloggen er helt ny (Mange flere end jeg så i starten, da jeg bloggede).

Positive sider ved at blogging er populært:
-Flere bloggere, betyder flere visninger til "lav din egen blog - indlæg"
-Flere blogge, hvor man kan score billig linkjuice til sit domæne via gæsteindlæg.

Negative sider ved at blogging er populært:
-Mindre facebook-fokus på din enkelte blogger.
-Sværere at imponere med sin blog (omvendt kan det gøre blogger-standarden højere = godt)
-Folk læser ikke flere blogs, fordi der er mange, så der vil højst sandsynligt blive kamp om læserne.
-Det vil kun være de "gode" blogs, som kan få sponsorprodukter, da der er så mange om buddet.
-Blogging vil højst sandsynligt miste sin popularitet om få mdr. og så vil, der være tusindvis af døde blogge på nettet, som blogger.com osv. først fjerner om laaaaaaaaaaaannng tid.


Hvad synes du om, at der er så mange blogge på nettet? Er det godt eller skidt? Har du selv en blog (link endelig)? Hvad forbinder du med en god blog? KOMMENTER
-Simon Hansen

22. september 2012

Et lidt sjovt syn på blogging!

Der var lige en gut på amino, som postede denne video, som jeg virkelig er fuldstændigt færdig af grin over!
Kan et eller andet sted, se det her i rigtigt mange bloggere... Ikke så meget, det med "at det tager lang tid", men det at, jeg skal se, hvad andre får til morgenmad og hvilket tøj de har på idag (selvom det blot er et slidt hverdagssæt), ser jeg på rigtigt mange blogs!

Så her er den. Nyd den, grin af den og lær lidt af den, hvis du kan se dig selv i det!
Skriv gerne din mening om videoen, i en kommentar!

Håber du fandt videoen sjov eller rammende! Sov godt! :)
-Simon Hansen

19. september 2012

Tjen et par lette kroner om dagen med Eovendo!

Hvis du, ligesom mange andre personer her på internettet, elsker at tjene lidt ekstra skillinger. Ved at lave små simple ting på internettet, som fx at besøge hjemmesider og udfylde spørgeskemaer. Så vil du helt sikkert også blive en stor fan af programmet Eovendo, som dette indlæg handler om!
-Dette program kræver ikke nogen, som helst evner til at lave hjemmesider eller andet teknisk, du bliver ikke spammet med alt muligt lort nogen, som helst steder og det tager kun meget få minutter om dagen, at klare dagens pengegivende opgaver!

Hvad går programmet ud på?
Programmet går kort sagt ud på, at et firma eller en hjemmeside, har en reklamevideo, som de gerne vil have set og bedømt. (Du SKAL dog ikke bedømme videoen, men det er en mulighed)
Eovendo får en pose penge tildelt til dette og tager selvfølgelig en lille bid af kagen (for at holde servere oppe og selv tjene lidt), hvorefter de giver dig 25 øre, for hver evigt eneste video du ser, hvilket efterhånden let kan løbe op, til gode penge, som ryger lige ned i baglommen!
-Videoerne er kun imellem 30 sek. og 1 min og 30 sek. lange, så det er fine penge man tjener, for at se små fangende, sjove og rammende reklamer, samt få mulighed for at hjælpe til at gøre dem endnu bedre, før de rammer TV!

Hvad kan jeg tjene?
Lige pt. er indtjeningen pr. dag ikke så vanvittigt stor, da programmet ikke har mere end 3 videoer at vise om dagen i gns. lige i øjeblikket. Dvs. at du lige nu ikke kan tjene så store beløb om dagen igen, men det er stadigvæk et fint lille beløb, som man ikke bør gå forbi!
-Eovendo's ejere forventer at udvide med en masse nye reklamer, indenfor det næste stykke tid, så man kan tjene en god stor pose penge, hvis man ser videoerne, hver dag!
-Ved at tilmelde dig Eovendo, deltager du samtidigt i konkurrencen om et gavekort på 8.000 kr. til Fona!!
-Alle udbetalinger foregår via Paypal, som du kan oprette gratis på Paypal.com nemt og hurtigt.
Bemærk, at Eovendo ikke er skabt for at du skal kunne leve af det, men for at du kan tjene lidt ekstra lommepenge nemt og hurtigt, som så kan bruges til det sjov og spas. Du har lyst til. Med god samvittighed!

Hvordan kommer jeg igang?
At komme igang med dette program, er super let. Alt du skal gøre er følgende:
1. Gå ind på Eovendo.com.
2. Tryk "Start Her".
3. Udfyld skemaet og tryk videre (Husk at aktivere din profil i mailen du får tilsendt)
4. Gå til "Download" og tryk på knappen, som popper op i venstre side, i bunden af din skærm (Hvis den ikke popper op, skal du først tillade "pop-op vinduer")
5. Følg setup'en og installer programmet (Eller få en ven til at hjælpe)
6. Åbn programmet, log ind, lad det downloade videoerne.
7. Se de nye videoer, hver dag og tjen penge!!
-"Dette link fører direkte til Eovendo's forside!"

Gode råd og links:
Hjemmesiden:
Download:
-Husk at se videoerne via programmet, hver dag ellers går du glip af gyldne kroner!
-Del evt. dette indlæg med vennerne, så de også kan komme igang med at tjene penge, hver dag let og hurtigt!


Jeg håber, at du kan danne dig en pæn lille indkomst med denne guide!
(Skriv endelig, hvis du skal bruge hjælp)
-Simon Hansen

16. september 2012

Politik på aller højeste plan! (I hvert fald det sjoveste)

Advarsel: Elsker du politikkere og synes at politik er det fedeste i verden og går 100% op i det og mener at det er forkert at gøre grin med politikkere på de fedeste måder, så er dette indlæg sikkert ikke noget for dig.


-Som titlen siger, er dette simpelthen det højeste indenfor politikkens verden, du nogensinde vil finde frem til. Denne mand er simpelthen den største politikker verden endnu har set og vil altid være det!
-Taaaaagg godt imod!!........ DOLPH!!!




Jeg er simpelthen fuldstændigt forelsket i denne video og skal helt klart ind på deres forholdsvist nye hjemmesider, som du ser link til i slutningen af videoen!

Like, del, bliv fast læser og kommenter endelig, hvis du synes om videoen eller ønsker at se noget andet på bloggen!
-Simon Hansen

9. september 2012

Slip for spilanmodninger på Facebook!

Hyggehejsa! Idag, vil jeg lære dig om en lille simpel metode til, hvordan du slipper for spilanmodninger og applikationsanmodninger, på en super hurtig og effektiv måde, lavet af facebook selv!
-Du kender muligvis metoden i forvejen, men muligvis ikke. Noget tyder i, hvert fald på, at mange ikke gør, da de konstant skriver "Fuck nu af med de spilanmodninger" på deres væg...

Alt hvad du skal gøre, er at følge disse trin. Derefter vil du fremover selv kunne blokere alle de spilanmodninger og applikationsanmodninger, som du ikke ønsker at modtage:

1: Gå til Facebook.com og log ind på din konto.

2: Find "Apps" kategorien i bunden af venstre spalte og klik på "APP-center".















3: Derefter trykker du på "Anmodninger" i venstre side.





















4: I midten af denne side, vil du højst sandsynligt se en masse spilanmodninger. Ved disse står der 2 ting "Accepter/Spil Nu" og "X". Hvis du fortsat vil spammes dag ud og dag ind med spilanmodninger, skal du blot trykke på "Accepter/Spil Nu", men for at komme videre med at få spilanmodningerne blokeret, som er, hvad denne guide handler om, skal du altså klikke på "X".










5: Når du har trykket på "X", vil du i bunden af spilanmodningen se følgende valgmuligheder: "Blokér Farmville?" og "Vil du ignorere alle anmodninger fra Bo Hansen".
(Hvis det altså er en Farmville-anmodning fra Bo Hansen, du er igang med at blokere)
-Her vælger du så selv, om det er en bestemt person eller selve spillet du ikke vil have flere anmodninger fra.





Jeg håber på, at denne guide har været til hjælp for dig!
-Hvis du tror at en ven kan gøre brug af den, så del endelig via en af delingsknapperne under indlægget, eller smid linket afsted!!
-Synes du bloggen er god? Så "Synes godt om" min facebookside: "Her er FacebookSiden"


-Simon Hansen

5. september 2012

MakeMeDroid - 20% Rabatkupon til dig!

Hejsa med jer! Jeg har en glædelig nyhed til dig, hvis du går op i at lave apps!
Som du måske husker, lavede jeg et par indlæg om MakeMeDroid, bl.a. her: http://simon-hansen.blogspot.dk/2012/05/lav-din-egen-gratis-android-app-uden-at.html

Fra disse indlæg og fra bannerne i højre spalte (tidligere i toppen), har jeg skaffet dem over 150 nye medlemmer! I anledning af det, skrev jeg til dem om jeg kunne få en eller anden form for bonus, siden jeg havde været så "god" til det. 5 minutter efter modtog jeg en mail, med en rabatkode på 20% til alle jer på bloggen!

Dvs. at hvis du allerede bruger MakeMeDroid eller skal til at bruge det, så kan du købe Premium til dine apps osv. med 20% rabat via koden jeg har fået tilsendt, som er:  SIMONBLOG
(Programmet er 100% gratis, rabatkoden er til køb af push-beskeder, pro-medlemsskab osv. på siden)

Hvis du er i tvivl om brugen af rabatkoden eller skal have lidt hjælp til at lave en gratis app hos MakeMeDroid.com, så skriv endelig. Jeg er altid klar til at hjælpe!

-Simon Hansen
(Dette indlæg indeholder affiliate links)

3. september 2012

Top til Søs fra Starfashion.dk!

Så fik min søster lige en pakke her for en uges tid siden, hvis indhold jeg vil skrive lidt om her!
Hun blev super glad, for i pakken var der en super flot top, af god kvalitet, som ses her:



Toppen er af mærket Modström, hvilket helt absolut ikke gør sagen her ringere!
Hvis du skulle være interesseret, findes toppen her: "Dam, dam, daaaammmm lige her :D"
Min søster siger stor tak til Starfashion for denne flotte top!
-Simon Hansen
(Dette indlæg er finansieret)